Opskrivning på venteliste

Om skolen

Giersings Realskole er fra 1866 og er i dag en visionær og moderne privatskole.

Skolen er en faglig skole og har som målsætning at give eleverne undervisning på det højest mulige faglige niveau. Der bliver desuden lagt vægt på, at eleverne lærer at værdsætte vores lands traditioner, kulturværdier og demokratiske livsmønstre

Tryksager

Husk at være i god tid!

Det er en god idé at skrive jeres barn op i meget god tid, da Giersings Realskole har ventelister på de fleste klassetrin.

Opskrivning kan ske ved at bruge linket her på hjemmesiden.

Optagelse vil kun ske efter en personlig samtale med skolen.

Betingelser for opskrivning

Der er et opskrivningsgebyr på 350 kr. inkl. moms. Gebyret er et administrationsgebyr for at blive optaget på venteliste. Der er ingen fortrydelses-/reklamationsret, når gebyret er betalt, og pengene trækkes med det samme.

Når opskrivningsblanketten er udfyldt, dirigeres du/I videre til betalingssiden. Vær obs på om pengene bliver trukket. Opskrivningen er ikke gennemført, hvis betalingen ikke er gået igennem.

Opskrivning gælder, indtil I bliver tilbudt en plads. Bliver I tilbudt en plads, men takker nej, er det muligt at fortsætte på ventelisten, men opskrivningsdatoen vil blive ændret til den dato, hvor man takker nej. Det vil altså have indflydelse på ventelisteplaceringen.

Skolen oplyser ikke den eksakte ventelisteplacering, idet der er flere kriterier, der gør sig gældende for den enkelte elevs mulighed for optagelse – bl.a. antallet af søskendebørn på ventelisten, kønsfordeling i klasserne o.a.

Giersings Realskole er ikke en international skole. For at kunne blive optaget på skolen er det en forudsætning, at én eller begge forældre mestrer dansk i både skrift og tale.

Sådan foregår det…

Opskrivning foregår ved, at du via linket nederst på siden logger ind med NemID. Herefter får du mulighed for at opskrive det barn, du i folkeregistret deler bopælsadresse med, og som du har forældremyndighed over.

Efter opskrivning kan du til enhver tid benytte linket til at ajourføre dine kontaktoplysninger. Det er dit ansvar, at vi har ajourførte oplysninger på dig og dit barn – dette gælder dels kontaktoplysninger, og dels at barnet bliver opskrevet til det korrekte skoleår.

Børn skal som udgangspunkt starte i skole i det kalenderår, de fylder 6 år – f.eks. er barnet født i 2022, skal det skrives op til skolestart i skoleåret 2028/29.

Kommentarfeltet er kun til korte beskeder. Det bliver ikke registreret i ventelisten, hvis du skriver en lang besked. Har du mere på hjertet, er du velkommen til at sende en mail til kontor@giersings.dk. Skriv venligst barnets fulde navn i emne-feltet.

Fortrolighedspolitik

Skolen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Skolen vil ikke afsløre information om brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Skolen vil ikke sælge dit navn, adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Alle oplysninger bliver sendt via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

Følg med i vores hverdag og de ting der sker på skolen.