Opskrivningsblanket

Om skolen

Giersings Realskole er fra 1866 og er i dag en visionær og moderne privatskole.

Skolen er en faglig skole og har som målsætning at give eleverne undervisning på det højest mulige faglige niveau. Der bliver desuden lagt vægt på, at eleverne lærer at værdsætte vores lands traditioner, kulturværdier og demokratiske livsmønstre

Tryksager

Husk at være i god tid!

Det er en god idé at skrive jeres barn op i meget god tid, da Giersings Realskole har ventelister på de fleste klassetrin.

Opskrivning kan ske ved at bruge opskrivningsblanketten her på hjemmesiden.

Optagelse vil kun ske efter en personlig samtale med skolen.

 

I skoleåret 2022/23 udvides klassekvotienterne på 5., 6. og 7. årgang med 2 nye elever i hver klasse. Herefter vil klassekvotienten kun blive udvidet på 5. årgang.

 

Betingelser for opskrivning

Der er et opskrivningsgebyr på 350 kr. inkl. moms. Gebyret er et administrationsgebyr for at blive optaget på venteliste. Der er ingen fortrydelses-/reklamationsret, når gebyret er betalt, og pengene trækkes med det samme. Der kan betales med Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay. Når opskrivningsblanketten er udfyldt, dirigeres du/I videre til betalingssiden.

Opskrivning gælder, indtil I bliver tilbudt en plads. Bliver I tilbudt en plads, men takker nej, er det muligt at fortsætte på ventelisten, men opskrivningsdatoen vil blive ændret til den dato, hvor man takker nej. Det vil altså have indflydelse på ventelisteplaceringen.

Skolen oplyser ikke den eksakte ventelisteplacering, idet der er flere kriterier, der gør sig gældende for den enkelte elevs mulighed for optagelse – bl.a. antallet af søskendebørn på ventelisten, kønsfordeling i klasserne o.a.

Det er vigtigt at holde os ajour med mail-adresser og mobilnumre. Korrektioner til opskrivning kan sendes på mail til kontor@giersings.dk. Husk at angive barnets fulde navn.

Med den nye dataforordning er det ikke længere påkrævet at oplyse fulde cpr-numre ved opskrivning. Vi anbefaler dog at gøre det for at få mest ud af opskrivningen.
Vi skal have fødselsdatoen (6 første cifre) på både elev og forældre.

Adresser skal påføres opskrivningsblanketten manuelt nede i bemærkningsfeltet, hvis I undlader at oplyse fulde cpr-numre.

 

Følger af ikke at oplyse fulde cpr-numre:

– vi får ikke automatisk adresser fra folkeregistret, som vi gør, når cpr-numrene er udfyldt. Ajourføring af disse er jeres eget ansvar. Hvis vi ikke har opdaterede adresser, kan konsekvensen være, at barnet bliver slettet fra ventelisten.

– eventuel søskendefordel bortfalder. Vores system er bygget op omkring cpr-numre, og disse bruges bl.a. til at identificere familie-relationer. Det vil ikke være muligt for os at administrere dette uden cpr-numre.

 

Vær opmærksom på at udfylde opskrivningsår og -klasse korrekt. Det er på eget ansvar, at barnet bliver noteret på den rigtige venteliste.

Børn skal som udgangspunkt starte i skole i det kalenderår, de fylder 6 år – f.eks. er barnet født i 2014, skal det skrives op til skolestart i skoleåret 2020/21.

 

Bemærkningsfeltet er kun til korte beskeder. Har I mere på hjertet, er I velkomne til at sende en mail til kontor@giersings.dk. Skriv venligst barnets fulde navn i emne-feltet.

 

Fortrolighedspolitik

Skolen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Skolen vil ikke afsløre information om brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Skolen vil ikke sælge dit navn, adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Alle oplysninger bliver sendt via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

Følg med i vores hverdag og de ting der sker på skolen.