Opskrivningsblanket

Husk at være i god tid!

Det er en god idé at skrive jeres barn op i meget god tid, da Giersings Realskole er en populær privatskole med ventelister på de fleste klassetrin.

Opskrivning kan ske ved at bruge opskrivningsblanketten her på hjemmesiden.

Optagelse vil kun ske efter en personlig samtale med skolen.

Betingelser for opskrivning

Der er et opskrivningsgebyr på 300 kr. inkl. moms. Gebyret er et administrationsgebyr for at blive optaget på venteliste. Der er ingen fortrydelses-/reklamationsret, når gebyret er betalt, og pengene trækkes med det samme. Der kan betales med Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay. Når opskrivningsblanketten er udfyldt, dirigeres du/I videre til betalingssiden.

Opskrivning gælder, indtil I bliver tilbudt en plads. Bliver I tilbudt en plads, men takker nej, er det muligt at fortsætte på ventelisten, men opskrivningsdatoen vil blive ændret til den dato, hvor man takker nej. Det vil altså have indflydelse på ventelisteplaceringen.

Skolen oplyser ikke den eksakte ventelisteplacering, idet der er flere kriterier, der gør sig gældende for den enkelte elevs mulighed for optagelse - bl.a. antallet af søskendebørn på ventelisten, kønsfordeling i klasserne o.a.

Det er vigtigt at holde os ajour med mail-adresser og mobilnumre. Korrektioner til opskrivning kan ringes ind på skolens hovednummer eller send en mail til mia(at)giersings.dk.

OPSKRIVNING KAN IKKE GENNEMFØRES UDEN FULDE OG KORREKTE CPR-NUMRE PÅ BÅDE ELEV OG FORÆLDRE

Vær opmærksom på at udfylde opskrivningsår og -klasse korrekt. Det er på eget ansvar, at barnet bliver noteret på den rigtige venteliste.

Børn skal som udgangspunkt starte i skole i det kalenderår, de fylder 6 år - f.eks. er barnet født i 2014, skal det skrives op til skolestart i skoleåret 2020/21.

Bemærkningsfeltet er kun til korte beskeder. Har I mere på hjertet, er I velkomne til at sende en mail til mia(at)giersings.dk. Skriv venligst barnets navn og cpr.nr. i emne-feltet.

Fortrolighedspolitik

Skolen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Skolen vil ikke afsløre information om brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Skolen vil ikke sælge dit navn, adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

Alle oplysninger bliver sendt via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

magz.jpeg

Tag et kig på vores forældrefolder her.